divendres, 15 d’abril del 2011

La presentació de la llista



L’acte, presentat per Quico Sanchís, va incloure la presentació del vídeo de campanya. L’Estanis va agrair el suport del tots els presents i va destacar l’honor que suposa per ell ser candidat a l’alcaldia del nostre poble, a més de la gran motivació i il·lusió amb la que encarem el repte. L’Estanis va subratllar el caràcter obert i variat de la llista que l’acompanya: “una llista oberta a tothom, per a tots, per a tots aquells que tinguin ganes de treballar pel poble, d’involucrar-se en aquest projecte. Una llista integrada per gent amb capacitat de treball, amb sentit comú, amb voluntat d’esforç i amb el desig de servir.”
També va avançar els eixos principals del nostre programa: les ampliacions dels serveis del CAP, els pisos tutelats, l’atenció domiciliària;  la cultura, el foment de les nostres tradicions; el suport als comerciants i a les petites i mitjanes empreses; el turisme; el suport als clubs esportius; la seguretat, la neteja; la bona gestió dels recursos i nous mètodes de finançament.
La seva intervenció es va cloure amb una crida al suport dels assistents i dels que que no hi van ser: “Aquestes eleccions, a Convergència i Unió apostem per un canvi, un canvi generacional, un canvi de concepte,  una nova manera de fer. Som l’alternativa vàlida, preparada , eficaç i rigorosa. Som l’alternativa que Arenys necessita
Duran i Lleida, per la seva banda, va emmarcar aquest projecte en els reptes actuals del Maresme i de Catalunya. Va parlar de temes com la immigració, la seguretat, el finançament i, evidentment, la crisi econòmica, destacant la importància que el suport al govern de la Generalitat es mostri també el 22 de maig. Duran va assenyalar, en aquest context, la necessitat de canvi a Arenys i va destacar la preparació i motivació de la llista.
L'acte es va cloure amb un refrigeri i molts intercanvis d'impressions. Moltes gràcies als presents i a tots els qui el vau fer possible.
La llista, ja presentada, amb Duran i LLeida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada