dimecres, 18 de maig del 2011

El turisme: una prioritat

Com heu vist en l'exposició del nostre programa, el turisme és un objectiu de treball prioritari per a la nostra llista. Entenem el turisme com a font de reactivació econòmica i potenciació del reconeixement de la nostra vila, a més de com a font de riquesa natural.
En aquest sentit, estem convençuts que els nostres principals atractius han de ser la cultura i la gastronomia, eixos principals sobre els que girarà un pla turístic consensuat amb restauradors, botiguers i associacions. 
Treballant-hi a fons, estem convençuts que sota la "marca Arenys" podrem
(i) incrementar els beneficis obtinguts pel sector turístic tot incrementant la despesa per turista i el marge obtingut per les empreses d’Arenys. L’objectiu principal no és, doncs, l' increment del número de turistes, sinó l'increment de la rendibilitat d'Arenys com a pol d'atracció turística (actualment, la despesa mitjana d'un turista que visita el Maresme va entre els 60 i els 300 euros diaris!)
i
(ii) fer créixer el nombre de llocs de treball relacionats amb l’activitat turística i, al mateix temps, incrementar la seva categoria professional i retribució.
També creiem fermament que hem d’aprofitar el punt fort que representa tenir universitaris en formació turística tant a Arenys com al conjunt del Maresme.
I tot això, perquè estem convençuts que Arenys és un lloc privilegiat en paisatge, cultura, gastronomia, història i qualitat de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada