diumenge, 15 de maig del 2011

Tarda d'esports amb Albert Marco

Aquest vespre hem comptat amb el suport d'Albert Marco, director del Consell Català de l'Esport i ferm defensor de l'esport de base, per presentar les nostres propostes de futur per a l'esport arenyenc.

Les hem presentat després d'una passejada amb l'Albert per la zona esportiva, en la que hem pogut intercambiar impressions amb esportistes, entrenadors, i directius. 

D'esquerra a dreta: Susanna Mir (núm. 3), Soraya Real (núm. 4), Roman Pascual (núm. 5),
Jordi Muñiz, Albert Marco i l'Estanis, durant la visita al Pavelló.


Intercanviant impressions durant la visita al Pavelló.

Seguidament, durant un acte al Calisay, que ha comptat amb la presència de més de 30 persones, en Roman (número 5 de la nostra llista) ha desenvolupat les nostres propostes en temes d'esports: una relació estreta entre regidoria i entitats, realitzar les obres necessàries al pavelló i camp de futbol, creació d'una mostra d'entitas esportives...

Albert Marco ha tancat l'acte presentant les principals línies d'acció del Govern de la Generalitat en l'àmbit esportiu amateur: reducció de tràmits, millores en el registre d'entitats (establiment de la tramitació on-line) i la feina intensa en la llei del mecenatge.

Marco ha destacat el paper de l'esport com a actiu cultural a nivell nacional, com a transmissor de valors i com a motor de salut, subratllant també el pes específic de l'esport en l'economia catalana (un 2,1% del nostre PIB!).


Albert Marco, durant la seva intervenció.

Llegiu-ne la nota sobre la visita a Ràdio Arenys: http://www.radioarenys.com/?p=noticia&id=9250. Com veureu, en declaracions a la Ràdio, Albert Marco ha destacat que, per l'elevada activitat esportiva que viu el nostre poble, els nous criteris del Consell en matèria d’equipaments fan que Arenys de Mar sigui una de les poblacions on es podrien plantejar la construcció d’un altre poliesportiu.

Moltes gràcies per la visita i pel teu suport, Albert!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada